EyeCure op reis

EyeCure op reis

EyeCure On the BeachDe EyeCure-therapie werkt het best als u haar dagelijks toepast. Maar hoe moet dat nu tijdens de vakantie? Als u van hotel naar hotel trekt, of als u kampeert? Met onderstaande tips zet u uw dagelijkse ooghygiëne gemakkelijk voort, waar u ook bent. 

Het EyeCure oogmasker en de benodigde wattenschijfjes passen prima in uw toilettas, geen enkel probleem. Maar u moet het masker ook uitkoken. Hoe pakt u dat aan op uw vakantiebestemming als u geen fornuis in de buurt heeft?

Er zijn twee manieren waarop u het masker toch goed kunt uitkoken. Allereerst kunt u een waterkoker gebruiken, het liefst een zonder spiraal op de bodem. Er zijn kleine reiswaterkokertjes te koop die weinig ruimte in uw koffer innemen. In sommige hotels staan ook waterkokers op de kamer. Informeer hier van tevoren naar.

U kunt ook een thermosfles met brede opening gebruiken. Bijvoorbeeld Primus Lunch Jug 0,35 liter. Daarin doet u eerst kokend water, en daarna het masker. Wellicht moet u het masker er iets langer inhouden dan de gebruikelijke zes minuten, maar het werkt prima.

Let wel op dat het masker in harde toestand nog door de opening van de waterkoker of thermosfles past.

Fijne vakantie!