Ook in de winter genieten van uw EyeCure oogmasker

Ook in de winter genieten van uw EyeCure oogmasker

De winter staat weer voor de deur! Naar alle verwachtingen zullen we de komende tijd te maken gaan krijgen met lage temperaturen. Natuurlijk prettig voor de schaatsers en wintersporters onder ons, echter het koude weer kan van invloed zijn op de werking van het oogmasker. Daarom een paar tips om ook in dit seizoen te genieten van uw EyeCure oogmasker.

EyeCure oogmasker in de herfstHet oogmasker warm houden

Het koudere weer kan effect hebben op uw EyeCure oogmasker. Merkt u dat uw masker eerder afkoelt nu het buiten kouder wordt? Dat kan kloppen! Het oogmasker neemt namelijk snel de temperatuur van de omgeving aan. Dus is de ruimte waar u EyeCure wilt gebruiken fris? Of heeft EyeCure op een koud oppervlak gelegen? Warm het masker dan voor activeren even kort op onder de warme kraan of door het een paar minuutjes op de verwarming te leggen. Het masker zal dan langer lekker warm blijven. Extra aangenaam voor uw ogen!

Hoe werkt het EyeCure oogmasker?

Elk EyeCure oogmasker heeft een vooraf bepaalde hoeveelheid energie. Deze komt pas vrij zodra u het masker activeert. Een deel van de energie zorgt voor verwarming van het masker tot de juiste temperatuur. De rest wordt gebruikt om die temperatuur een tijd vast te houden.

Dit kan omdat niet alle vloeistof onmiddellijk kristalliseert. Moleculen die niet nodig zijn om het masker te verwarmen, blijven vloeibaar. Zij kristalliseren pas als zij nodig zijn om de gewenste temperatuur te bereiken. Dit betekent ook dat een masker dat al warm is voor activatie, de warmte na activatie langer kan vasthouden. Het heeft dan minder energie nodig om de ideale temperatuur te bereiken, en houdt meer energie over om langer warm te blijven. Zo geniet u dus extra lang van een aangenaam warm oogmasker.

En nog een tip: Het masker blijft ook langer warm als u het na activatie even masseert totdat het zacht en buigzaam is.

Meer weten over EyeCure? Lees meer over de werking, de voordelen van het oogmasker of bestel uw eigen exemplaar eenvoudig online.