Knippert u wel genoeg met uw ogen?

Knippert u wel genoeg met uw ogen?

EyeCure oogmasker - Droge ogenZit u vaak in de auto of werkt u veel met computers? Dan is de kans groot dat u last heeft van droge en vermoeide ogen. Vervelend, maar gelukkig niet onoverkomelijk!

Knipperen met uw ogen is een natuurlijke reflex die ervoor zorgt dat tranen gelijkmatig over de oogbol worden verspreid. Zo wordt het oog vochtig gehouden en uw zicht verbeterd. Belangrijk dus dat u voldoende knippert.

Maar wist u dat tijdens het autorijden, werken achter de computer of bij het tv kijken het aantal keer dat u knippert aanzienlijk daalt? Gemiddeld knippert u nog maar 5-7 keer in plaats van de normale 15 keer. Het resultaat? Droge en vermoeide ogen die kunnen resulteren in verminderd zicht tijdens het lezen van een boek of autorijden in het donker maar zelfs ook tot pijnklachten. En bovendien voelt u zich vaak ook nog eens minder fit als uw ogen vermoeid zijn.

En wist u dat hinderlijk tranende ogen vaak juist het gevolg zijn van droge ogen? Ook voor hinderlijk tranende ogen kan gelden dat meer knipperen en/of het EyeCure oogmasker gebruiken een uitkomst kan bieden.

 

Oplossingen voor droge en vermoeide ogen

Gelukkig zijn er ook (preventieve) oplossingen om uw ogen te verwennen en tot rust te laten komen. Zo is de eerste mogelijkheid natuurlijk dat u actief probeert op te letten dat u voldoende knippert. Voorkomen is tenslotte nog altijd beter dan genezen. Maar tegelijkertijd is het ook erg moeilijk, minder knipperen doet u tenslotte niet bewust.

Daarom biedt het oogmasker van EyeCure uitkomst. Het enige dat u hoeft te doen is het masker voor vijf minuten op te doen en uw ogen aansluitend te masseren en reinigen. Uw ogen zullen binnen een paar minuten weer ontspannen aanvoelen en bovendien voelt u zich nog fitter ook. Eenvoudig, snel én gewoon prettig.

Heeft u vaak last van droge, tranende en/ of vermoeide ogen? Neemt u dan contact op met uw arts. Het is belangrijk dat de oorzaak van uw klachten door een professional worden vastgesteld.

Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen.